RIVIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RIVIA

Oficiálne aliančné fórum aliancie RIVIA

DomovDomov  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

zbierka pravidiel - pracovna verzia

Goto down 
5 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Janoo

Janoo

Počet príspevkov : 149

zbierka pravidiel - pracovna verzia - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia   zbierka pravidiel - pracovna verzia - Stránka 3 Icon_minitime23/4/2010, 01:21

ale ja sa necitim na to aby som dakoho vyrzil...este som na to maly pan...
Návrat hore Goto down
Janoo

Janoo

Počet príspevkov : 149

OdoslaťPredmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia   zbierka pravidiel - pracovna verzia - Stránka 3 Icon_minitime27/4/2010, 10:38

neprehanate to s tymi hodnostami??
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

Počet príspevkov : 387

OdoslaťPredmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia   zbierka pravidiel - pracovna verzia - Stránka 3 Icon_minitime27/4/2010, 17:36

Ani nie... treba mysliez do buducna... este keby mi to chcelo aj fungovat...Sad ale nechce... ale ja to uz nejak dorazim...
A co sa ti nepaci?
ze je to do 1 000 000 bodov? Nech je vidiet, ze tu planuje byt aj o tri roky...Very Happy
to, ze ich je vela? nuz, nemozes dat 300 000 bodov na jednu hodnost...
to, ze su zvlast civili a vojaci? to ze nechcu bojovat, neznamena, ze si nemozu sledovat, ako im pribudaju body...
to ze po 500 000 je jedno ci si bol v akademii alebo nie? ak sa dozijes tolkych bodov, tak asi akukolvek taktiku si pouzil, tak ti v zasade vysla...

chcem podporit aj tych co nie su v akademii, lebo ta je otvorena stale a kedykolvek tam mozu vstupit... preto tie hodnosti... oni vedia, ze im nikto nepomoze a uz davno nikto neskemral, ze chce pomoc...Smile
Návrat hore Goto down
adeam
Admin & Grafik
Admin & Grafik
adeam

Počet príspevkov : 104

OdoslaťPredmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia   zbierka pravidiel - pracovna verzia - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2010, 10:07

preco su desiatnici akademie tak nizko ň?
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

Počet príspevkov : 387

OdoslaťPredmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia   zbierka pravidiel - pracovna verzia - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2010, 18:43

To je dobra otazka...Smile Fakt by to zaujimalo aj mna, ale som rad, ze su aspon tam, kde su a nie pred vodkynou a pred vsetkymi ostatnymi hodnostami...Smile Specialne hodnosti maju tu nevyhodu, ze randomovo sa usporiaduvaju... Preto to obcas vide... (to bolo minule) a obcas nie... (to je teraz), ale hned ako niekto ukonci akademiu, tak bude na spravnom mieste... mozno... dufam...Very Happy A mozno ani nie...Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia   zbierka pravidiel - pracovna verzia - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zbierka pravidiel - pracovna verzia
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
RIVIA :: Staré vedenie-
Prejdi na: