|
| zbierka pravidiel - pracovna verzia | |
| | |
Autor | Správa |
---|
elvie
Počet príspevkov : 259 Join date : 29.12.2009 Age : 49 Bydlisko : nitriansky kraj
| | | | salamun Vedúci akadémie
Počet príspevkov : 133 Join date : 05.01.2010
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 31/3/2010, 10:15 | |
| No neviem... clenovia mozu mat pocit, ze ich do tej akademie vlastne nutime...mnohi si mozno myslia, ze to hrat vedia a nepotrebuju nejaku akademiu...a mozno maju pravdu....ja by som asi predsa len navrhol, aby vsetko ostalo ako bolo, do akademie sa prihlasil kto chce...sutaze budeme robit len v ramci akademie, nech sa rychlejsie rozvijaju a z akademikov si vychovame hracov, ktorym dame na starost urcite oblasti v ich okoli, kde budu posobit a kde dostanu nejake ulohy....akademikom pridelime nejake nove hodnosti, aby sa vedelo, ze boli preskoleni,.....uz sa ozyvaju nespokojne hlasy....kto si mysli, ze to vie hrat, nech to hra podla svojho, vsetkych naraz nepreskolime a staci nam zdrave jadro.....asi by sa mala vyjadrit ivanka ako vodca....aby sme vedeli, aku mame podporu u nej..... No myslim, ze ostatnym clenom by sme nemali brat urcite prava, ako hromadne spravy, vidiet kto je online a pod. Uz teraz je prihlasenych 11 clenov, co je celkom slusne cislo... Ale necham to na vas...ja sa mienim starat o akademiu, na ostatne asi cas nebude.... | |
| | | mcus
Počet príspevkov : 387 Join date : 02.01.2010 Bydlisko : Blava
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 31/3/2010, 15:42 | |
| Nuz, ono taky hraci ako mikem a spol. co uz pohodlne rabuju asi fakt sa moc nedozvedia v Akademii. Na druhu stranu, prehodit par slov so salamunom a mat na tri dni obmedzene prava asi by prezili. Koniec-koncov su to skuseny hraci co tie prava aj tak moc nevyuzivaju. Max. na Kulturne dohody. Ale mozeme to urobit aj tak, ze akademici budu mat iba vojenske hodnosti a ostatok bude mat "civilne". Tak sa bude vediet, kto co ma za sebou. Ti s vojenskymi budu automaticky v sutazi, co bude ich vyhoda, proti civilnym. A mohlo by to byt este zaujimavejsie, keby sa akademikom davali hodnosti raz za tyzden na zaklade generalskych bodov (ale to uz moc vymyslam). Napriek tomu, by som do 40 000 bodov, nechal hodnost Clen aliancie s obmedzenymi pravami ak nevstupi do akademie. Hromadnu spravu by mohol vyuzivat na KD. Ale nevidel by mesta clenov a aliancne dohody. V praxi asi takto (priklad): Novy clen (prve 2 tyzdne) - vidi ludi online akademici: desiatnik - na studiu v akademii {nemaju este poriadny vyskum - tak ako si ich rozdelil salamun} (vidi ludi online, hromadne spravy) stotnik - na studiu v akademii {maju poriadny vyskum - tak ako si ich rozdelil salamun} (vidi ludi online, hromadne spravy) kapitan - absolvent (5000 - 20 000) (vidi ludi online, hromadne spravy, aliancne zmluvy, mesta clenov) Major - absolvent (20 000 - 40 000) podplukovnik - absolvent (40 000 - 80 000) plukovnik - absolvent (80 000 - 160 000) ??? - absolvent (160 000 - 280 000) ??? - absolvent (280 000 - 400 000) ??? - absolvent (400 000 - 550 000)
(Nevyznam sa vo vojenskych hodnostiach, tak ak mate lepsie znalosti, tak ich mozete opravit:) a doplnit..) vsetci budu zapojeny do sutaze (do 40 000 bodov); budu na fore; budu rabovany, ked zdrhnu...
civilisti: Clen aliancie ... 5000 - 40 000 (vidi ludi online, hromadne spravy) obchodnik ... 40 000 - 80 000 (vidi ludi online, hromadne spravy) aedil ... 80 000 - 160 000 (vidi ludi online, hromadne spravy) senator ... 160 000 - 280 000 (vidi ludi online, hromadne spravy, mesta clenov) pretor ... 280 000 - 400 000 (vidi ludi online, hromadne spravy, mesta clenov, aliancne zmluvy) konzul ... 400 000 - 550 000 (vidi ludi online, hromadne spravy, mesta clenov, aliancne zmluvy)
nebudu zapojeny do sutaze; nebudu musiet byt na fore; budu rabovany, ked zdrhnu...
pomocnik generala - menuje salamun (mozno podmienkou by mohlo byt, bud absolvent alebo min. pretor)
Tot moj navrh. Je to demokraticke. | |
| | | salamun Vedúci akadémie
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 31/3/2010, 15:55 | |
| mcus....poviem ti pravdu do oci....uz sa mi z toho mota hlava rob ako myslis, si vo vedeni, takze ti plne doverujeme....ale ta akademia to bude pre clenov trocha dlhodobejsi proces, este nikto sa nevyskolil za jeden mesiac....ani casu nebude tolko...ved idu prazdniny.....nieco im poradime, nieco naucime, nieco vyskusame v praxi a sup do divociny.....potom urobime to rozdelenie do oblasti, ako sme chceli povodne s mensimi zmenami....a postupne sa to vykrystalizuje.....ved sa uvidi v praxi, ako to bude fungovat....ved pockaj, ked zacne academy fungovat a oni zaziju pravy vojensky rezim....to bude divocina.... | |
| | | elvie
Počet príspevkov : 259 Join date : 29.12.2009 Age : 49 Bydlisko : nitriansky kraj
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 31/3/2010, 16:14 | |
| | |
| | | mcus
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 31/3/2010, 17:05 | |
| Mne islo hlavne o to, ze ked su tu ludia co nechcu ani za cenu surovin a hratelnosti byt niekym riadeny, tak nech maju moznost tu s nami pobudnut... proste dat ludom va vyber... mozno ich to odradi od zbytocneho odchadzania... ale nic nezacnem skor ako sa spusti akademia... vsak Janooo uz napise co si o tom mysli... ale mam pocit, ze tusim, co to bude... | |
| | | Janoo
Počet príspevkov : 149 Join date : 29.12.2009 Age : 36
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 31/3/2010, 23:03 | |
| ludia hram tuto hru este na dalsich 2 serveroch okrem tohto tu hram aj kingsage a grepolis...v 4 pripadoch som v ali kde sa mna ako radoveho clena nepytaju co chcem ale musim robit co oni povedia...ako chcete riadit utok ked sa v takejto veci ozve nespokojny hlas a vy hned zacnete zvazovat alternativy ako to vyriesit a odklanate sa od podstanych veci a niekde medzi tym nas rozbije hockto??pri utoku treba 110% poslusnost...tu si kazdy robi co chce...to je fakt a aj mikiem mozno ma 300000 bodov ale ozaj vie taktiku rotovania armady??...ak ano nech to dokaze...v akademii...a co nasa elita do 5000 bodov co sa chystaju na vikingov...NA VIKINGOV!!!!...pane boze...co k tomu dodat...ste vedenie...autorita...ved ked poviete tak sa tak musi stat...a tie spravy vy sa bojite ze ked odoberiete pravo pisat hromadne spravy radovym celnom ze vyvolate vlnu nespokojnosti...vestkym sa vyhoviet neda...a je na nervy ked citam spravu "mam KD" o 5 min. "nie mam 2 KD" o 10 min "ponukam KD" o 2 min. "uz iba 1 KD"...na co mame forum??mame aj sekciu venovanu KD...tak preco to riesit hromadnymi spravami??...preto uz dlho tu pisem o tom ze spravy povolit iba tym co si to zasluzia a ked ju napisu tak jej obsahom prinesu do aliancie cennu vedomost...a nie vypis kto o kolko coho prisiel...mna to nezaujima a aj vy proti tomu mate vyhrady...komu niet rady tomu niet pomoci...kedy uz konecne prejdeme na kvalitu a nie kvantitu? | |
| | | elvie
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 1/4/2010, 00:16 | |
| | |
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 1/4/2010, 09:39 | |
| ja suhlasim, ale uvedomte si, ze hromadna sprava je pre clena nevyhnutna..je to sposob najrychlejsej komunikacie...ked na mna ide utok, tak to potrebujem riesit hned cez hromadku....nie forum....ked potrebujem kd, tak to riesim cez hromadku, lebo cez forum by som sa ho nedockal a je to zdlhave.....hromadky su najdolezitejsia vec v aliancii, tiez to hram este na dvoch serveroch, a tam sa napriklad kd riesia aj tak, ze sa nahlasia diplomatovi a ten ich ponukne spriatelenym alianciam...tu uz pomaly nema nikto volnu kd a to ich mam uzavrete len s jednou tretinou....pre mna su napr. spravy o volnych kd velmi cenne....takze hromadne spravy by som nechal kazdemu...co chcete potom, aby sa v hromadkach pisalo? Ak chcem vymenit suroviny, tak to predsa dam do hromadky...lebo to chcem oznamit kazdemu.....tak to funguje aj v najvacsich alianciach na alfe, ci kappe na ceskom serveri..... Takze ja som proti tomu, aby sa hromadky vzali clenom.....ved tie su hlavnym spojivom clena s ostatnymi.... Inac suhlasim s jannom, ale ked sa pamatate, mal som s mcusom vypracovany perfektny sposob obrany aliancie, ked sme chceli rozdelit mapu ikariamu na jednotlive oblasti a clenov na farmarov a warriors......to bolo kriku.....az mi pisala Ivanka, aby som to prehodnotil, lebo clenovia su nespokojni a odchadzaju......a to sa len spustil cistiaci proces. ked sa aliancia zacala cistit od plevelu....no ked nemas podporu vodkyne, ktora ma inu predstavu o aliancii, tak co mozes robit? Par jedincov sa tu snazi nieco urobit, venuju tomu spustu casu a nic z toho..... Takze to zhrniem...hromadky by som ponechal, ale upozornoval clenov, aby ich vyuzivali len na dolezite spravy...v ostatnych veciach pritvrdit.... Skusime to s akademiou a uvidime co prax prinesie......ale tie hromadky fakt prehodnotte, ved ked uvazite, tak ich aj tak vyuzivaju hlavne slabsi hraci, ked hladaju pomoc......silnejsi uz to ani velmi nepotrebuju....tak ich nechajte sa hrat a mat pocit, ze ked napisu hromadku, ze sa aliancia postara, mat akusi istotu, ze je tu niekto, kto ich vypocuva.......neberme im ten pocit...to im vezmeme aj chut hrat..... Urobme akademiu, vyskolme par clenov, zacnime sa s nimi zabavat a ostatni sa pridaju.... | |
| | | mcus
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 1/4/2010, 16:58 | |
| Ono, ked to tak prehodnotim, tak pre clenov aliancie, ktory nevidia mesta jednotlivych clenov, je jedinym sposobom ako kontaktovat alianciu hromadna sprava. A to, ze clenovia (minimalne do 20 000 bodov ) a NOVY clenovia nebudu vidiet mesta jednotlivych hracov je pre mna podstatne. Nech sa clovek snazi akokolvek, tak sa vzdy do ali dostanu spekulanti alebo iny "potmehuti". Takze hromadne spravy by som odobral iba Novym clenom, maju sa moznost tak zoznamit so svojim okolim a pod Janooovym vedenim aj s forom. Tymto beriem spat svoj navrh na rozdelenie civilnych a vojenskych hodnosti, aj ked nieco z toho este pouzijem a vraciam sa k tym bodom na ktorych sme sa dohodli predtym. A pocas fungovania akademie sa to bude menit podla potreby. A asi by mal niekto pisat flashky Ivanke, aby si dokazala predstavit co sa tym sleduje a pripravit ju aj na pripadny odchod clenov. Jej podporu potrebujeme. Mozno nepise vela, ale jej slovo vdaka jej titulu ma stale velku vahu. Podcenit dva-krat tu istu vec by nebolo mudre. | |
| | | Janoo
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 1/4/2010, 18:28 | |
| salamun hras to aj na alfe tak mi povedz kolko ludi mate v aliancii co nerespektuju vedenie robia si co chcu alebo su neaktivny??...tu ich je az az...doslova ignoiranti...zalozi sa akademia a zo 60 clenov je nas 11 co tam idu??...smiesne...ta akademia si myslim je to najlepsie co nas mohlo za poseldnu dobu postihnut ale zaujem minimalny...mame forum urcite aj aliancia na alfe kde hras ma forum a kolko ludi z ali tam je registrovanych??...alebo sa radsej opytam kolky clenovia tam nie su tych bude asi menej...urobila sa sutaz o suroviny a kolky sutazime??...5???....miesne...napisem spravu reakcie pridu od 2 hracov....smiesne...mame forum aktivnych je asi 20 ludi....smiesne...ze ich tym znechutime??...neh idu do inej aliancie a ak aj tam budu hrat ako tu tak z tadial ich vyhodia do dna...ivanka chce mat silnu alianciu ale z coho ju chce postavit??zo 60 ludi z ktorych mozno 20 sa snazi a zvysok sa vezie??...tu sa nesnazi hrac co ma 1000 bodov ale hrac co uz ma svoje za sebou v tejto hre...a pritom by to malo byt naopak...ak to niekto nechce hrat tak na co ho tu drzime??chce niekto pisat hromadne spravy dobre nech pise ale nech nieco pre to urobi...mame forum mame sutaz mame akademiu...3 veci nie tak hrozne...a salamun v aliancii kde si mozu pisat hromadne spravy vsetci...a chces mi povedat ze sa nespusti vlna nespokojnosti ak tam niekto zacne vypisovat ako tu ze o co vsetko on prisiel??...toto keby som napisal na testserveri tak ma vyhodia behom sekundy...za 1. za to kolko som mal surovin a nevyuzil som ich a za 2. za tu spravu co som poslal...PS:urcite spon 50% utokov na clenov aliancie je po mori tak kde su tie lode v pristavoch??a pritom som upozornil na to vsetkych hracov pod 20000 bodov... | |
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 1/4/2010, 22:51 | |
| Tak som si precital vsetko este raz, nechal som si to prejst hlavou a tu je vysledok: - Hromadne spravy (dalej len HS) su pre clena aliancie jednou z najdolezitejsich veci vobec, ide o rychlu spravu, ktora si okamzite najde svojho prijemcu. Forum je skor na rozne informacie na dlhodobejsie pouzitie. Bez fora sa da existovat, bez HS tazko....Hs pomaha riesit problem okamzite, na rozdiel od fora, kde su info, ktore si mozem precitat aj o par dni.... - aj na forach silnych aliancii je malo registrovanych....a su tam veci skor informativneho charakteru...cez HS sa bezne poskytuju KD, vymienaju surky, ci hlada pomoc proti utocnikom....HS su hlavnou komunikaciou medzi vsetkymi clenmi...cez HS idu spravy, ktore patria vsetkym.... - Chapem, ze z pohladu bezneho clena tych HS je niekedy vela a preto ich mnohi ani necitaju....ale to je ich problem...ja citam vsetky....skor by trebalo urcit nejake pravidla...napriklad pisat denne len jednu spravu rovnakeho obsahu...to jest jedna ziadost o KD, jedna vymena surovin a pod..... - ja ako general HS potrebujem citat, lebo tak viem, co sa v ali deje prave v danej chvili...ja som na ikariame online takmer nonstop (okrem vecernych hodin..odisiel mi notebook), ale na forum idem len tak 3-5 krat denne.....ja potrebujem zachytit volnu KD cez HS, aby som mohol hned reagovat, ja musim zachytit spravu o predaji ci vymene surovin, ja musim zachytit spravy o utokoch, aby som mohol reagovat hned....dokonca chcem davat cez HD vsetky aktualne utoky, aby vsetci vedeli o utokoch.....a vzdy budem cez HD ziadat KD a pod. Ak vezmeme clenom HD, odrezeme ich od aliancie, akoby tu ani nebol....a forum to neporiesi....HD su akcne..forum informativne a dlhodobejsie..... Na zaver: Som preto proti odobratiu HD komukolvek, dokonca si myslim, ze to povedie k vysokemu odlivu clenov....ak by mne niekto zakazal HD, tiez by som zvazoval odchod.... Takze upozornovat clenov, aby nespamovali-to ano, ale odrezat ich od ostatnych...to nie...Neodrezete len ich, ale aj nas a nebudeme vediet, co sa deje.... Kazdy clen v aliancii musi mat k dispozicii dve veci: HD a vidiet kto je online... Ale ja mam len jeden hlas..ak ma prehlasujete, nespacham harakiri | |
| | | elvie
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 1/4/2010, 23:21 | |
| | |
| | | mcus
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 2/4/2010, 00:05 | |
| Je fajn, ked nam niekto kryje chrbat elvie... Je pravda, ze KD su zneuzivane a aj akademia to ma a predpokladam aj zmeni. Ti co v akademiu odignoruju, by vsak tiez mali moznost komunikovat s alianciou. To budu ti, co nebudu chciet ani na forum. Ale je pravda, ze volne KD mat mozu a ze tie sa zidu kazdemu clenovi, ci uz akademikovi alebo neakademikovi. A my sa to nebudeme mat ako dozvediet. Ja tiez citam vsetky spravy a kedze moc nebojujem, tak je to jedine rozptylenie ake mam (okrem chatu ). Suhlasim zo salamunom, ze z casu na cas su tam aj podstatne informacie. A tych spamov, tam zas tolko nie je, resp. nie su to romany, ktore by sa nedali precitat za par sekund. Ak tam niekto pise somariny, tak mu staci napisat, kam (si) ich moze strcit... na fore. Myslim, ze kazdy to pochopi. Som za to, aby ostali hromadne spravy. A ohladom fora... vsade je to rovnake, nikto na ne nechodi a skoro nikoho nezaujimaju, Janooo. Videl som forum aj -AS-. Furt ti isty 4. | |
| | | Janoo
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 2/4/2010, 02:47 | |
| no dobre salamun povedal mudro...nehajme im tie spravy ale nech zvazuju ako ich budu posielat...ja tie spravy citam vsetky uz len zo zvedavosti co za perly zas do sveta vypustia niektory hraci...ale chcem sa teda opytat vsetkych clenov vedenia na ich nazor ohladom HS typu utoci na mna hrac ten a ten vyrabovali a ma a zobrali to a to...co s takymi hracmi?ked niekto napise taku spravu ako asi to vplyva na slabsich hracov??...alebo ked jeden napise 3 spravy v ktorych len krytizuje ako sme mu nepomohli...tomuto chcem zabranit vsak mi sa podobnymi spravami rozoberame sami...najhorsie je ze sa k tym veciam nikto nevyjadri... | |
| | | mcus
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 2/4/2010, 16:00 | |
| pokial ide o spravy, ze utoci na mna... tak je to zlozite... lebo aj ked mu niekto pomoze, tak vacsinou to uz nenapise.... myslim, ze dvakrat sa niekto verejne podakoval, ze mu pomohli, ale nenapisali, ze kto... na take spravy sa neda reagovat a uz vobec nie vojensky, ked tam nenapisu do ktoreho mesta a tak... ale na to bude akademia, to sem nepatri... pokial ide o demoralizujuce spravy, tak na tie by sa reagovat aj dalo, ale nie som si isty ako... napisat hromadne, ze naco mu tam bolo tolko tych surovin, by podla mna viedlo k exodu z aliancie biblickych rozmerov... rovnako aj sprava typu, "nas to nezaujima, je to tvoja vec"... jedine mozno, reagovat tym, ze preco tie suroviny nepouzil ked videl, ze na neho ide utok (na pilu, na zazrak, odviest z mesta)... ale asi to ho uz neutesi... rozhodne sa to neda zakazat... a dat prikaz, aby to nerobili, by asi nepomohlo... to je moj zmierlivy nazor, viem, ze by sme mali na clenov ist tvrdsie, ale ja to nezvladam, nato ste tu vy... ja sa snazim, vychadzat ludom v ustrety, takze je to na vas racionalnych ludoch zaujat korektny a vyvazeny postoj... | |
| | | elvie
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 2/4/2010, 23:54 | |
| | |
| | | Janoo
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 3/4/2010, 12:32 | |
| treba icn naucit ziadat podporu.to treba urobit len skoda ze tu nefunguju bbkody.je to super vec.a myslim ze vzor ako ziadat podporu je niekde na fore. | |
| | | adeam Admin & Grafik
Počet príspevkov : 104 Join date : 29.12.2009
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 3/4/2010, 12:34 | |
| ja by som navrhol obmedzit prava HS a to tak ze by sa poslal obeznik v ktorom by stalo nieco v zmysle ked niekoho rabuju a chce poslat HS nech to ma dajaku formu (aky hrac utoci, kam, z akeho mesta, kedy pride utok, kam pride utok, a samozrejme suradnice) a nie spravy typu "pomoooc rabujuu ma" lezie to uz na nervy...
postihy za spammovanie zbytocnymi spravami typu "pomoooc rabuju", alebo "potrebujem vysvetlit XXX" by sa na 7 dni odobrali prava. mohlo by byt 1. upozornenie a az keby sa to opakovalo az potom to odobratie... | |
| | | Janoo
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 4/4/2010, 17:46 | |
| presne o to mi islo..tak ako to napisal adeam... | |
| | | mcus
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 22/4/2010, 01:53 | |
| takze vazene vedenie aliancie... kedze sa moc nudim, tak som sa rozhodol, ze urobim nove hodnosti: Novy clen aliancie - prve dva tyzdnea potom je navyber vojensky postup alebo civilny: CIVILNY: Clen aliancie ..................... 0 - 20 000 elev ......................... 20 000 - 40 000 zivnostnik ................. 40 000 - 80 000 obchodnik ................. 80 000 - 160 000 ekonom ................... 160 000 - 290 000 manazer .................. 290 000 - 420 000 bankar .................... 420 000 - 560 000 VOJENSKY: Desiatnik akademie Stotnik aliancie .............. ak ma vyskumanych strelcov a parnych obrov (alebo ak ma vojensky vyskum ukonceny - ako si povie salamun) kapitan ..............................0 - 80 000 major ....................... 80 000 - 160 000 plukovnik ................. 160 000 - 290 000 vojensky tribun ........ 290 000 - 420 000 legat ........................ 420 000 - 560 000
a potom opat sa to spoji: aedil ........................ 560 000 - 700 000 senator..................... 700 000 - 850 000 Pretor ...................... 850 000 - 1 000 000 Konzul ................... 1 000 000 - a viac
takze? co vy na to??? je to iba napad... a mimochodom uvitam nazvy pre hodnosti civilov... | |
| | | Janoo
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 22/4/2010, 12:30 | |
| radsej by sme to mali nehat tak ako to bolo az po ukonceni akademie by mal mat hodnost... | |
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 22/4/2010, 13:02 | |
| je super, ze mcus je aktivny bodaj by takychto clenov mala ali viacej......len chcem pripomenut, ze aj ked je v ali dost clenov, stale len par ich je aktivnych...o chvilu dve tretiny vyrazim.....takze to zatial vidim tak, aby hodnosti boli nezavisle na akademii...a kto ukonci uspesne akademiu, dostane specialnu hodnost.....ozaj, v poslednom caseš nemam vela casu a som tu sice kazdy den, ale casovo nestiham...potreboval by som pomocnika, ktory by sa mi o akademiu postaral, aby to nestalo....neviete o niekom? mcus, nechces mi s tym pomoct, ked sa nudis? | |
| | | Janoo
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 22/4/2010, 17:20 | |
| no tak ta predstava pretriedenia sa mi paci...to sa malo urobit uz davno... | |
| | | mcus
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia 22/4/2010, 17:41 | |
| tak teda necham tie hodnosti zatial tak, aj ked uz by sa hodila dalsia, ale zatial nikto nepinda, tak je to v pohode... a zas preriedovanie?? ach jaj... viem, ze je to nutne, ale nechcem s tym mat nic spolocne... este ze aj Janooo ma moznost vyrazit niekoho z ali... a k tej pomoci... je pravda, ze mam pomerne dost casu, ale ze by som si trufal?? zalezi na tom, co by bola moja uloha... samozrejme, ze pomozem, ked budem vediet ako... | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: zbierka pravidiel - pracovna verzia | |
| |
| | | | zbierka pravidiel - pracovna verzia | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |