RIVIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RIVIA

Oficiálne aliančné fórum aliancie RIVIA

DomovDomov  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

navrh pre akademiu

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
adeam
Admin & Grafik
Admin & Grafik
adeam

Počet príspevkov : 104

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime28/4/2010, 10:13

navrhol by som aby sa vsetko vramci akademie udelovali body. za splnenu ulohu +3, za aktivitu do 2 dny +2; do 4 dni +1; ak sa nezapise -2. na konci mesiaca alebo tyzdna by sa bodi zratali a urcila by sa hranica ze kto nema napr 10 bodov dostal by pokarhanie...
je to len navrh vyjadrite sa Very Happy
Návrat hore Goto down
salamun
Vedúci akadémie
Vedúci akadémie

Počet príspevkov : 133

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime28/4/2010, 12:48

nie som proti, ale to nie je take jednoduche, každy je na inej urovni, niekto nieco uz ma, iny nie a pod...a kto by to sledoval Smile ja uz teraz nic nestiham, preto hladam pomocnikov a ty budes jednym z nich...Smile tak sa budes moct realizovat hehe
Návrat hore Goto down
adeam
Admin & Grafik
Admin & Grafik
adeam

Počet príspevkov : 104

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime28/4/2010, 12:59

kedy mozem zacat ? Very Happy
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

Počet príspevkov : 387

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime4/5/2010, 01:59

osobne sa velmi tesim na bodove hodnotenie... lock

myslim, ze je to skvely napad... lebo mam pocit, ze inak ludi nedonutim postavit si ukryt v kazdom meste... ani mur a podobne veci... adeam popracuj na tom... som zvedavy ako to vymyslis...
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime4/5/2010, 17:56

Tak aby ste nepovedali, ze ja sa nestaram o akademiu.Smile Tu je moj navrh... mozno sa nebude zlucovat s adeamovim, ale mozno sa to bude dat sklbit...
Ako viete stale presadzujem 2 hodnosti v akademii. A tu je moj navrh:

hodnost stotnik bude mat hrac, ked dosiahne tieto mestske a vojenske "veci":

- ukryt v kazdom meste na urovni 20, vyssie, podla urovne radnice...
- v kazdom meste mur na urovni 15
- aspon 300 vyskumnych bodov za hodinu
- v kazdom meste minimalne jeden sklad aspon na 13 urovni
- dielna na ?? urovni (tak aby mohli vylepsit svoju najlepsiu jednotku na max. neviem, kolko treba na falangov, strelcov, katapulty... s tym mi pomozte)
- aspon jedna kasaren na 14 urovni

- vyskumane Guverner

- v kazdom meste aspon jedna lod

na ukoncenie akademie bude musiet splnat:

ostava vsetko co bolo plus:

- spokojnost generala s vysledkom bojoveho vycviku...

- ukryt v kazdom meste na urovni 25, vyssie, podla urovne radnice...
- v kazdom meste mur na urovni 20
- dielna na urovni 24
- aspon jedna kasaren na 20 urovni (iba pre rychlost stavby)

- vyskumane Robotika

inak povedane, az stotnici by sa ucili bojovat, kym nemaju zazemie, tak je to trochu zbytocne, ale to necham na generalovi...
kontrola by bola priamo pozriet do mesta, alebo mozu dat http adresu na printscreen, ak to vedia...

cakam na pozmenovaky...Smile
Návrat hore Goto down
Janoo

Janoo

Počet príspevkov : 149

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime5/5/2010, 19:38

skor by som udeloval hodnosti za zasluhy co na tom ked niekto bude mat hradby a ukryt a ked na neho pojde utok nebude vedet co ma robit...ak povysit tak najskor ho preverit ci je toho hoden...
Návrat hore Goto down
salamun
Vedúci akadémie
Vedúci akadémie

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime6/5/2010, 12:23

ja suhlasim so vsetkym, co tu riesite...ale mali by sme hned na zaciatku si rozdelit presne ulohy, kto sa o co ma postarat...aby to ficalo Smile
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime7/5/2010, 00:38

Hodnosti na zaklade vojenskej sikovnosti beriem, ale nie este v akademii... tam sa musia naucit bojovat... tam nech adeam vytvori bodovy system a nech pozoruje kto ako vyhrava a kto ako plni rozkazi v akademii... za urcity pocet bodov bude povyseny na stotnika (nasledne na ukoncenie akademie)... takze body bude moct ziskat za to co som napisal + za boje co uskutocni + ostatne rozkazy od salamuna...

darmo bude mat utocne body, ked vsetci vedia kolko a kde ma armadu a neubrani sa... preto tu mam "kompromis": Smile
a ked skonci v akademii, tak bude hodnoteny na zaklade bodov utoku (aj tak su to specialne hodnosti):

0 - 5 000 bodov utoku === kapitan
5 000 - 10 000 ======== major
10 000 - 50 000 ======= plukovnik
50 000 - 100 000 ====== vojensky tribun
100 000 a viac ======== legat

nad 560 000 celkovych bodov by sa pokracovalo v diplomatickych hodnostiach...Smile

ono, ked som bol vo vsetkych mestach a napisal som niekomu, urob si tam ukryt, tak si urobil ukryt na prvu uroven a to bolo vsetko... o tri dni ho napadli a znicili mu aj tu ubohu armadu co mal...
ja viem, ze ide hlavne o boj, ale mnohy jednoducho podcenuju niektore budovy a vystavbu... chcu utocit, ale nie su na tom dobre hospodarsky... nemaju dost ludi, nemaju peniaze, nemaju vyskum, nedokazu sa ubranit... kam chcu utocit???

je to lepsie???
Návrat hore Goto down
salamun
Vedúci akadémie
Vedúci akadémie

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime7/5/2010, 10:11

suhlasim....hracom chyba trpezlivost, urobia si par falangov a najradsej by hned utocili....treba im stale kontrolovat mesta a nutit ich rozsirovat mesta, zvysovat spokojnost obyvatelstva a hlavne ukryty...ak ich nevyspehuju, tak ich nebudu napadat...to je zakladne pravidlo...a nevyspehuju ich len vtedy, ked budu mat ukryty minimalne na dvadsiatke...takze mcus by mal hlavne tlacit na nich, aby pouzivali suroviny a spolu s adeamom radit, co maju rozsirit..prinutit ich, aby komunikovali s vami.....mcus, urob nejaku sutaz pre akademikov, nech sa hra o suroviny v mnozstve potrebnom na rozsirenie palaca, alebo guvernera...alebo....ja uz chcem pomaly zacat s niektorymi budovat army a trenovat rotacny utok...chcem to urychlit aj kvoli tej novej situacii ohladne vikingov....kto vie, co sa chysta....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

navrh pre akademiu Empty
OdoslaťPredmet: Re: navrh pre akademiu   navrh pre akademiu Icon_minitime

Návrat hore Goto down

navrh pre akademiu
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» šalamún - príprava materiálu pre Akadémiu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
RIVIA :: Staré vedenie-
Prejdi na: