| navrh pre akademiu | |
|
|
Autor | Správa |
---|
adeam Admin & Grafik
Počet príspevkov : 104 Join date : 29.12.2009
| Predmet: navrh pre akademiu 28/4/2010, 10:13 | |
| navrhol by som aby sa vsetko vramci akademie udelovali body. za splnenu ulohu +3, za aktivitu do 2 dny +2; do 4 dni +1; ak sa nezapise -2. na konci mesiaca alebo tyzdna by sa bodi zratali a urcila by sa hranica ze kto nema napr 10 bodov dostal by pokarhanie... je to len navrh vyjadrite sa | |
|
| |
salamun Vedúci akadémie
Počet príspevkov : 133 Join date : 05.01.2010
| Predmet: Re: navrh pre akademiu 28/4/2010, 12:48 | |
| nie som proti, ale to nie je take jednoduche, každy je na inej urovni, niekto nieco uz ma, iny nie a pod...a kto by to sledoval ja uz teraz nic nestiham, preto hladam pomocnikov a ty budes jednym z nich... tak sa budes moct realizovat hehe | |
|
| |
adeam Admin & Grafik
Počet príspevkov : 104 Join date : 29.12.2009
| Predmet: Re: navrh pre akademiu 28/4/2010, 12:59 | |
| kedy mozem zacat ? | |
|
| |
mcus
Počet príspevkov : 387 Join date : 02.01.2010 Bydlisko : Blava
| Predmet: Re: navrh pre akademiu 4/5/2010, 01:59 | |
| osobne sa velmi tesim na bodove hodnotenie... myslim, ze je to skvely napad... lebo mam pocit, ze inak ludi nedonutim postavit si ukryt v kazdom meste... ani mur a podobne veci... adeam popracuj na tom... som zvedavy ako to vymyslis... | |
|
| |
mcus
| Predmet: Re: navrh pre akademiu 4/5/2010, 17:56 | |
| Tak aby ste nepovedali, ze ja sa nestaram o akademiu. Tu je moj navrh... mozno sa nebude zlucovat s adeamovim, ale mozno sa to bude dat sklbit... Ako viete stale presadzujem 2 hodnosti v akademii. A tu je moj navrh: hodnost stotnik bude mat hrac, ked dosiahne tieto mestske a vojenske "veci":
- ukryt v kazdom meste na urovni 20, vyssie, podla urovne radnice... - v kazdom meste mur na urovni 15 - aspon 300 vyskumnych bodov za hodinu - v kazdom meste minimalne jeden sklad aspon na 13 urovni - dielna na ?? urovni (tak aby mohli vylepsit svoju najlepsiu jednotku na max. neviem, kolko treba na falangov, strelcov, katapulty... s tym mi pomozte) - aspon jedna kasaren na 14 urovni
- vyskumane Guverner
- v kazdom meste aspon jedna lod na ukoncenie akademie bude musiet splnat:
ostava vsetko co bolo plus:
- spokojnost generala s vysledkom bojoveho vycviku...
- ukryt v kazdom meste na urovni 25, vyssie, podla urovne radnice... - v kazdom meste mur na urovni 20 - dielna na urovni 24 - aspon jedna kasaren na 20 urovni (iba pre rychlost stavby)
- vyskumane Robotika
inak povedane, az stotnici by sa ucili bojovat, kym nemaju zazemie, tak je to trochu zbytocne, ale to necham na generalovi... kontrola by bola priamo pozriet do mesta, alebo mozu dat http adresu na printscreen, ak to vedia... cakam na pozmenovaky... | |
|
| |
Janoo
Počet príspevkov : 149 Join date : 29.12.2009 Age : 36
| Predmet: Re: navrh pre akademiu 5/5/2010, 19:38 | |
| skor by som udeloval hodnosti za zasluhy co na tom ked niekto bude mat hradby a ukryt a ked na neho pojde utok nebude vedet co ma robit...ak povysit tak najskor ho preverit ci je toho hoden... | |
|
| |
salamun Vedúci akadémie
| Predmet: Re: navrh pre akademiu 6/5/2010, 12:23 | |
| ja suhlasim so vsetkym, co tu riesite...ale mali by sme hned na zaciatku si rozdelit presne ulohy, kto sa o co ma postarat...aby to ficalo | |
|
| |
mcus
| Predmet: Re: navrh pre akademiu 7/5/2010, 00:38 | |
| Hodnosti na zaklade vojenskej sikovnosti beriem, ale nie este v akademii... tam sa musia naucit bojovat... tam nech adeam vytvori bodovy system a nech pozoruje kto ako vyhrava a kto ako plni rozkazi v akademii... za urcity pocet bodov bude povyseny na stotnika (nasledne na ukoncenie akademie)... takze body bude moct ziskat za to co som napisal + za boje co uskutocni + ostatne rozkazy od salamuna... darmo bude mat utocne body, ked vsetci vedia kolko a kde ma armadu a neubrani sa... preto tu mam "kompromis": a ked skonci v akademii, tak bude hodnoteny na zaklade bodov utoku (aj tak su to specialne hodnosti): 0 - 5 000 bodov utoku === kapitan 5 000 - 10 000 ======== major 10 000 - 50 000 ======= plukovnik 50 000 - 100 000 ====== vojensky tribun 100 000 a viac ======== legat nad 560 000 celkovych bodov by sa pokracovalo v diplomatickych hodnostiach... ono, ked som bol vo vsetkych mestach a napisal som niekomu, urob si tam ukryt, tak si urobil ukryt na prvu uroven a to bolo vsetko... o tri dni ho napadli a znicili mu aj tu ubohu armadu co mal... ja viem, ze ide hlavne o boj, ale mnohy jednoducho podcenuju niektore budovy a vystavbu... chcu utocit, ale nie su na tom dobre hospodarsky... nemaju dost ludi, nemaju peniaze, nemaju vyskum, nedokazu sa ubranit... kam chcu utocit??? je to lepsie??? | |
|
| |
salamun Vedúci akadémie
| Predmet: Re: navrh pre akademiu 7/5/2010, 10:11 | |
| suhlasim....hracom chyba trpezlivost, urobia si par falangov a najradsej by hned utocili....treba im stale kontrolovat mesta a nutit ich rozsirovat mesta, zvysovat spokojnost obyvatelstva a hlavne ukryty...ak ich nevyspehuju, tak ich nebudu napadat...to je zakladne pravidlo...a nevyspehuju ich len vtedy, ked budu mat ukryty minimalne na dvadsiatke...takze mcus by mal hlavne tlacit na nich, aby pouzivali suroviny a spolu s adeamom radit, co maju rozsirit..prinutit ich, aby komunikovali s vami.....mcus, urob nejaku sutaz pre akademikov, nech sa hra o suroviny v mnozstve potrebnom na rozsirenie palaca, alebo guvernera...alebo....ja uz chcem pomaly zacat s niektorymi budovat army a trenovat rotacny utok...chcem to urychlit aj kvoli tej novej situacii ohladne vikingov....kto vie, co sa chysta.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: navrh pre akademiu | |
| |
|
| |
| navrh pre akademiu | |
|