RIVIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RIVIA

Oficiálne aliančné fórum aliancie RIVIA

DomovDomov  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Pre mcus-a

Goto down 
AutorSpráva
mcus

mcus

Počet príspevkov : 387

Pre mcus-a Empty
OdoslaťPredmet: Pre mcus-a   Pre mcus-a Icon_minitime1/2/2010, 01:10

pracovna verzia, kto komu:

elvie Smile , mcus Smile , mikem1, drvic, adeam, Zelenkovo, Dread

Sutaziaci: Janooo, funny171

salamun, pacal, primitif Smile , iwwan

Sutaziaci:

Ivanka5281, FAMOS, laura, matulka

Sutaziaci:

1/45

Naposledy upravil mcus dňa 10/4/2010, 02:08, celkom upravené 12 krát.
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

Pre mcus-a Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pre mcus-a   Pre mcus-a Icon_minitime26/2/2010, 04:27

Dňa 26.02.2010 1:59 _Alexander_ napísal:
> > > mas uz dost bodov aby si mal skoro vsetko vyskumane. pre teba sa oplati stavat len obrov , sermiarov , strelcov , dela , gyro , balony , doktor , kuchar. nic ine ani nestavaj. je to zbytocne. aj cely falangovia su na prd. vzdy nezabudaj ze do herneho planu sa ti mesti asi vies kolko coho ze iba max 18 diel atd. do prveho kola posielaj buracie jednotky ak ma protihrac gyra tak sa snaz neposielat balony lebo ti ich postriela gyrami. ak nema gyra tak ich tam posli a znicis mu jeho buracie jednotky dela , baranidla , katase.samozrejme maj vela sermiarov. ty nastupuju na boj z blizka hned ako padne mur takze ich ani do prveho kola nemusis posielat. zaroven asi vies ze ak posles falangov a obrov tak ako prvy sa tam postavia falangovia. ja ich nestavam lebo su na prd obor je ako mur preco ? no nepoviem ti take male tajomstvo ale tiez vedia dobre padat ak ma nepriatel balony. ale vtedy pada asi vsetko a treba mat vela gyro. pomer vojska ti nepoviem to musis podla svojej kenomiky spravit. cize asi tak napr 1000 sermiarov , 600 strelcov , 600 obrov , 160 gyro , diel a balonov to je na tebe je to draha polozka tak to ti nepoviem ako sa budes citit. ale ja mam diel tak aby som mal v kazdom meste aspon 18 ked rabujem cize ich mam okolo 80 az 100 a balonov tiez tak nejak okolo 150. nie je ich tuna treba vela ako v minulej verzii.
> > > a lode ? no staval som len parne baranidla lebo boli najdrahsie a su aj najsilnejsie. no teraz som presedlal na utok ako mam aj u teba obycakjne poprdene baranidlovky , plamenomety , katapultove , ponorky. a preco taketo zlozenie ? no preto lebo v prvom kole si neham znicit obycajne baranidlovky ktore potom nahradia plamenomety a z druhej linie budu strielat zaroven katapultove lode a ponorky maju tiez svoju kolonku tak mi budu strielat 3 druhy lodi naraz. pri com ked som mal len parne baranidla tak mi utocili len v jednej linii. teraz mam 3 utocne linie.
> > > a samozrejme dufam ze pri pechote ked utocis na viac koleciek pouzivas rotacny utok lebo sa nam akosi v tejto verzii minaju patrony a napr jedno delo striela len 3 kola a ked ich budes mat len 18 a budes bojovat 10 koleciek tak ti strelia len v 3 kolach a dovidenia idu na odpocinok prazdne a nevratia sa. vtedy treba spravit viac utocnych formacii v tom istom zlozeni a vzdy treba poslat jeden utok , potom druhy , potom treti a prvy stiahnut do mesta. a samozrejme stvrtym ak mas dost utocnych bodov tak v jednom posielat len sermiarov lebo ty idu na draka v tejto verzii. najlepsie je ked branis mesto svoje alebo niekoho a das tam umietnit armadu od tial prebijes raz dva to len v jednom kome das poslat umiestnit k sebe domov alebo hoc kde inde a hned to posles nazad a pridu prebite hned a do dalsieho kolecka sa zapajas naplno takze vynehavas len jedno kolo ak vas tam bude viac. samozrejme ak si sam tak posles prec len polovicu vojska
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

Pre mcus-a Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pre mcus-a   Pre mcus-a Icon_minitime6/3/2010, 20:04

pracovna verzia, kto komu:

elvie drevo drevo , mcus drevo drevo drevo , mikem1 drevo drevo , Warst, drvic, furte, Johnny Bravo, elven, Zelenkovo, Dread

Sutaziaci: Janooo, Erik999, richinka, funny171

salamun, pacal, primitif Smile , iwwan

Sutaziaci: lordes

Ivanka5281 drevo drevo drevo , FAMOS, laura drevo drevo , matulka

Sutaziaci: Mcbrian3

1/45

drevo drevo
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

Pre mcus-a Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pre mcus-a   Pre mcus-a Icon_minitime7/4/2010, 01:24

Janooo **
Pacal **
adeam **
primitif **
roky **
SMITH **
Rayli
Mcbrian3 **
aandy
majoman14
JANIKH **
lordes **
kuraw **
Peter **
BLODSINN **
kubo1994 *
andrej1883 *
robert
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Pre mcus-a Empty
OdoslaťPredmet: Re: Pre mcus-a   Pre mcus-a Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Pre mcus-a
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
RIVIA :: Staré vedenie-
Prejdi na: