| Ako dalej? | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
mcus
Počet príspevkov : 387 Join date : 02.01.2010 Bydlisko : Blava
| Predmet: Ako dalej? 13/8/2010, 00:04 | |
| Vazene vedenie, su prazdniny a prakticky ako vsade, aj u nas sa pomaly zacina nova "sezona". Posledna sezona nebola zla, ale nejak to tu upadlo. Z mojho osobneho pohladu su na vine tieto dovody: - postupne nedostatok casu vedenia na alianciu, - nedokazanie smelit vsetkych ludi v aliancii, - nedokazanie zaujat ludi hrou a teda nedonutit ich k aktivite. Su urcite aj ine, ale momentalne ma napadli iba tieto tri. Preto navrhujem tieto 4 riesenia situacie: 1, Dat hlavy dokopy a nejak sa pokusit najst sposob na zaktivovanie clenov. 2, Prenechat vedenie aliancie na mladsich clenov, plnych napadov a chuti a s vela casom. 3, Rozpustit alianciu a nechat nech sa ludia rozprchnu kadelahsie. 4, Rozpustit alianciu a zalozit novu s tym, ze gro budu tvorit hraci z tejto aliancie. Poprosim vas, aby ste sa k tomuto vyjadrili pokial mozno vsetci, aby sme urobili nejaky zaver do septembra. Je zbytocne to nejak natahovat, ale nejaku zodpovednost este mame. | |
|
| |
adeam Admin & Grafik
Počet príspevkov : 104 Join date : 29.12.2009
| Predmet: Re: Ako dalej? 13/8/2010, 00:34 | |
| som za 2. alebo 4. bod riesenia... táto aliancia upáda pomaly ale isto . posledná snaha zachovať aly (salamunova akademia) sa celkom neujala aj keď aj ja som sa v nej dosť naučil. k tomu 4tému bodu: mohli by sme vytovriť aly z ľudí čo sú pri sebe a nie rozťahaný po celej mape (elvie, mcus a ja) :)ale hlavne z aktívnych členov ! + stanoviť tvrdé podmienky prežitia v aly (aktivita, vstupné podmienky, podpory) + mohlo by to byť že by sa z academy urobila aly (sposoby z academy).
ale myslím si že tejto aly uz nepomoze nic (najma 2bod nie ) a 1.bod tu bol uz velakrat a nic z toho lebo toto je alyancia plna lenivych ludii, ktorý zapnú ika raz týždenne (česť výnimkám)- sú tu 6(cca) ľudia ktorrý sú normaálne aktívny este by sme mohli skúsiť zlúčiť sa s nejakou lepsou aly s tým že by sme vyhodili neaktivných a iba aktívny by sa spojili ťoť vše čo ma teraz napadlo vyjadrite sa aj vy | |
|
| |
salamun Vedúci akadémie
Počet príspevkov : 133 Join date : 05.01.2010
| Predmet: Re: Ako dalej? 13/8/2010, 10:42 | |
| porozmyslam a skusim nieco vymysliet, pripadne dat nejake navrhy.... | |
|
| |
Janoo
Počet príspevkov : 149 Join date : 29.12.2009 Age : 36
| Predmet: Re: Ako dalej? 13/8/2010, 14:08 | |
| som za zmenu vedenia 1.mcus a elvie mozu ostat tam je to podla mna v pohode. 2.ak salamun nebude chcet ostat generalom ak si bude myslet ze na to nema tolko casu tak za generala nech vyhlasi adeama s tym ze salamun mu bude radit co a ako ma adeam robit ked si nebude vedet rady. 3.zmenit velitela.nemam proti ivanke nic ale tu mi to pripomyna bordel.tu si kazdy robi co chce. 4.zmenit nazov aliancie na nieco kratsie a vystiznejsie.ten nazov odradza kopu ludi sa k nam pridat.60% hracov mu ani nerozumie.
aliancia so rozpustit nemusi ale vyhadzat vsetkych neaktivnych a slabych hracov.nehat tu 20 schopnych hracov a s tym pracovat.ak sme daleko od seba zokupovat sa do oblasti ako to tu uz bolo navrhovane asi milion krat.
nebat sa vyrazit hraca ked nespolupracuje a nepocuva vedenie.forum uplne premazat a nehat tu iba temy ktore nieco prinasaju.nie ratajme do zblbnutia.zrusit sutaz.a kazdy hrac ktory u nas chce byt musi byt registrovany na fore.zrusit vsetkym hracom moznost pisat HS.toto privilegium bude mat len velenie a hrai co si to ozaj zasluzia.treba donutit hracov pracovat s forom.na to predsa bude.utocia na niekoho fajn.v prvom rade pozret sa co mozem ja urobit aby som nebol stratovy a ked uz to nezvladam tak napisem na forum riadnu ziadost podla vzoru ktory bude tiez na fore.KD tiez pisat na forum.spravca to bude upravovat tak aby to bolo prehladne.raz za den diplomat napise HS kto kolko KD ponuka a basta nie 20 sprav denne kto ma kolko KD.koniec spravam "jaaaaaj utocia na mna robte daco"...naucit sa spolocne utocit a branit.potom sa mozme pustat aj do boja proti inym alianciam.sirit okolo strach a hrozu. | |
|
| |
adeam Admin & Grafik
| Predmet: Re: Ako dalej? 13/8/2010, 19:43 | |
| janoo úplne s tebou súhlasím jak dlho sa to v tebe zberalo ? ja som im to písal postupone vzdy podla toho jaky velmi som bol nasraty a vzor ako ziadat o pomoc uz dávno na fóre je... | |
|
| |
salamun Vedúci akadémie
| Predmet: Re: Ako dalej? 13/8/2010, 21:10 | |
| klidek navrhnem revulucne zmeny, nepropadejte panice...je cas na zmenu... | |
|
| |
elvie
Počet príspevkov : 259 Join date : 29.12.2009 Age : 49 Bydlisko : nitriansky kraj
| Predmet: Re: Ako dalej? 13/8/2010, 23:35 | |
| ahojte....tak ako napísal Mcus, nastala doba doriesit nejake zalezitosti s Ikariamom.... s lutosťou vám musím oznamiť, ze uz nebudem mať tolko casu na hru, lebo sa mi uz predcasne skončilo trojročne leňošenie doma, tak by som bola rada keby sme to prebrali...
ja si myslím ze najrozumnejšie riešenie by bolo rozpustiť to tu, a kto chce tak sa pridá k tým co pôjdu do novej ali, s tym ze sa budeme vzajomne respektovat a urcíme si pribliznu aktivitu v hre, kedze budeme viacerí zaneprazdnení....
ked sme volakedy spajali 2 aliancie, tak sme mysleli ze to bude v prospech vsetkych, ale ako sa zdá...tolko ludí sa neda udrzat.... hlavne ked nespolupracuju.... no mrzí ma to, ale nejak to musíme riesit....
TOTO JE IBA MôJ NAZOR..... TAK TO BERTE.... DAKUJEM
| |
|
| |
mcus
| Predmet: Re: Ako dalej? 14/8/2010, 01:04 | |
| Oslovil som este aj Mikema a pacala. Od tych odpoved zatial nemam.
Ale tu je vyjadrenie Ivanky:
Je to na hracoch ako sa rozhodnu, ja ich rozhodnutie prijmem, ale myslim si ze je skoda rozpustit ali:-( ale ako som povedala ako sa uz rozhodnu hraci. Viem ze vela casu nemam na ikariam, tak ako predtym ale myslim si ze sme vynalozili dost usilia o zavedie ali tak preco ju rusit | |
|
| |
mcus
| Predmet: Re: Ako dalej? 14/8/2010, 01:18 | |
| Janooo... elvie a mcus asi nebudu moct ostat na svojich poziciach... ako elvie pisala, cochvila nebude mat tolko casu... a pokial ide o mna, tak cas by bol, ale entuziazmus nie... Ale este nebudem hadzat uterak do ringu, este si ho necham a pockam si na naseho Stopara po galaxii (salamuna), co za prevratnosti hodla predlozit. Snad dovtedy neprepadnem panike. | |
|
| |
Janoo
| Predmet: Re: Ako dalej? 14/8/2010, 15:55 | |
| | |
|
| |
Janoo
| Predmet: Re: Ako dalej? 14/8/2010, 15:58 | |
| mcus neboj entuziazmus pride ked pride nova doba a ked elvie uzna ze na to cas nema nic sa nedeje posunie sa do pozicie poradcu a diplomat bude niekto iny...som zvedavy co navrhne salamun... | |
|
| |
mcus
| Predmet: Re: Ako dalej? 16/8/2010, 01:02 | |
| Tu je prispevok od pacala: Ide aj o to ze su teraz prazdniny ).... a vela clenov nesedi doma(ma dovolenkovy), podla mna treba pockat tie tri tyzdne.... a ked sa rozbehne skolsky rok, tak potom sa k tymto styrom bodom vratit a rozhodnut sa, asi tak... | |
|
| |
salamun Vedúci akadémie
| Predmet: Re: Ako dalej? 16/8/2010, 14:41 | |
| Takže tu je môj názor, čo ďalej s alianciou, veľa veci tu už viacmenej bolo...
1. Je škoda alianciu zrušiť...niečo sa tu vybudovalo, netreba to búrať. 2. Zmena je nevyhnutná, treba sa posunúť ďalej 3. Doporučujem túto alianciu zachovať, avšak celá aliancia bude výcvikovým táborom pre hlavnú alianciu, ktorú (navrhujem) založí mcus (už aby si začal rozširovať ambasádu) a v nej budú len skúsení hráči s bodmi napríklad nad 150000 (napr. na alfe sa do WAR-ky dostane automaticky hráč z výcvikového tábora až po dosiahnutí 500000 bodov). 4. Kto dosiahne vo výcvikovom tábore 150000 bodov, skontrolujú sa mu úkryty, ktoré musí mať na maxime, v generáloch minimálne 10000 bodov. Ak to spĺňa, presunie sa do hlavnej aliancie. 5. Najlepšie by bolo, keby v hlavnej ali boli všetci v blízkosti a kto má záujem, tak aj môže za pár ambrózií svoje mestá presunúť...ale napr. ja osobne nemienim investovať do hry žiadne reálne peniaze.... 6. V hlavnej ali si zvoľte vedenie, ja by som ostal vo výcvikovej ali ako poradca, t.j. bol by nový generál, ja by som vzal funkciu ministra, aby som mal prehľad o surovinách, prípadne by som bol len poradcom, ktorý by radil na fóre a ktorý by občas zašiel pozrieť aj do hlavnej aliancie.....v kontakte by sme boli cez forum, kde by sme vytvorili časť pre hlavnú ali, kde by mali prístup len oni, časť pre výcvikovú ali, a časť pre vedenie.... 7. Výhoda dvoch ali je napríklad v tom, že v hlavnej sú už len skúsení hráči a vo výcvikovej ali je možné určiť tvrdé podmienky, vyradzovať neaktívnych hráčov, ak niekto nebude dodržiavať surovinovú disciplínu, nechať ho vyrabovať hráčom z hlavnej ali (prečo by to mal vziať niekto cudzí) a pod..... 8. A zmenil by som názov aliancie...tento je fakt ťažký, napriklad ja som mal na alfe alianciu DEFENDERS v skratke DEF, hlavne aby sa názov dal ľahko zapamätať a aby mal iskru....
Toť toľko...
| |
|
| |
Janoo
| Predmet: Re: Ako dalej? 16/8/2010, 15:47 | |
| podla tych kriterii co si uviedol by v novej aliancii boli max 4 ludia...ale nevyzera to zle...aliancii by mal velit niekto co mu nerobi problem vyhodit aj milionoveho hraca ak nie je aktivny...ked mcus nahodi diabolsky usmev moze byt... | |
|
| |
Janoo
| Predmet: Re: Ako dalej? 16/8/2010, 15:48 | |
| no a mam este jednu vec ako chcete vyriesit nabor ludi do aliancie myslim ze sme si tu neurobili zrovna dobre meno...ak mame ziskavat kvalitnych hracov chce to nejaky plan... | |
|
| |
adeam Admin & Grafik
| Predmet: Re: Ako dalej? 16/8/2010, 18:19 | |
| forúm není problém a ešte dajte návrh na nový nazov aly | |
|
| |
salamun Vedúci akadémie
| Predmet: Re: Ako dalej? 16/8/2010, 22:33 | |
| bojim sa, ze kvalitny hrac nepotrebuje nasu ali a bude sa obzerat po alianciach na prvych troch miestach....kvalitnych hracov musi dodat nasa beckova aliancia.....zial, bude to dlhsi proces, ale myslim, ze je tu uz teraz dost hracov, co maju dost bodov a myslim, ze uz aj skusenosti...trocha potlacime, preradime na vyssiu rychlost a podobne...uz teraz mam jeden ucet na ceskej kappe cez 200000, ktori mam v plane niekomu venovat, kto by si to chcel vyskusat aj na vyssej urovni..tento ucet hodim ako nejaky bonus, alebo vyhru v nejakej sutazi.....no treba pospekulovat, ale hlavne nepozerat sa hned len po bodoch..aj ked aj tie su dolezite....a myslim, ze ta zmena by mohla naliat novu krv do nasich zil.... | |
|
| |
mcus
| Predmet: Re: Ako dalej? 17/8/2010, 03:05 | |
| Fuuha... Ja som npocital 14 clenov nad 150 000 bodov... Ale k veci. Od kedy som mal svoju ali som sa snazil zbavit sa zodpovednosti ako sa len dalo. Uz som ostal iba ministrom a tymto apelom som sa snazil zbavit aj tejto funkcie. A teraz mam byt znova vodca?! To by som si pomohol. Na druhu stranu, jesitnost je silna muzska vlastnost a odmietnut nieco take sa nerobi. Ale napriek tomu si to este premyslim. Mimochodom, kto by bol vodcom naborovej aliancie? Ivanka? Tama kopec volnych diplomatickych bodov. Mohol by sa brat kazdy. Ale to je iba navrh. | |
|
| |
salamun Vedúci akadémie
| Predmet: Re: Ako dalej? 17/8/2010, 09:21 | |
| ivanka musi ostat....inac by sa musela zrusit ali....ma dostatok diplomatickych bodov a to je hlavne...a ak aj nema dost casu, vodca nie je az taky potrebny, hlavne je vedenie... inac kludne sa do hlavnej aly mozu dostat aj ludia s nizsim poctom bodov, ak chcete, ale musi splnat nejake podmienky..body v generaloch a ukryty aspon na urovni 25 v kazdom meste...potom sa dohliadne na jeho rozvoj a aktivitu a ak sa nebude rozvijst, preradi sa do B-cka.... a mcusa som navrhol preto, lebo ma s tym skusenosti, myslim, ze aj cas, aj chut aj napady, a je asi jednym z najaktivnejsich clenov...takze tak | |
|
| |
elvie
Počet príspevkov : 259 Join date : 29.12.2009 Age : 49 Bydlisko : nitriansky kraj
| |
| |
Janoo
| Predmet: Re: Ako dalej? 18/8/2010, 14:33 | |
| ha a je to tu zas...problem...nyvrhy rieseni...potom nazor pockajme...a teraz pride faza cakania...potom faza zabudnutia...na koniec faza uvedomenia a zas od zaciatku...kedy chcete nieco riesit ak nie teraz a prave pre to ze su prazdniny ked sa skoncia zacne skola a potom budeme cakat na prazdniny lebo je skola ved na dovolenke nie su ludia 2 mesiace a ak niekto kuka spravy tak ani u nas sa velmi neda ist na jazera a kupaliska...a urcite si kazdy najde tu hodinku na to aby si tu posedel...podla mna nie je na co cakat...TREBA KONAT!!! | |
|
| |
mcus
| Predmet: Re: Ako dalej? 20/8/2010, 01:29 | |
| No, bol som jeden vecer mimo a trochu popremyslal. Ale iba trochu. Kedze tu od soboty 21.8. do nedele 29.8. nebudem, tak idem konat na tuto alianciu pomerne rychlo. Vidim, ze mi sme sa tu v zasade dohodli na dvoch alianciach, tak ako to napisal salamun + nejake upravy co tu zazneli. Pokial ide o vodcov aliancii, tak Ivanka by ostala v "B-cku" a ja mam este nejake volne body a dve ambasady, takze budem na zaciatku schopny pojmut hracov z tejto aliancie do "A-cka". Coz znamena, ze som ochotny tento post vziat na seba. Cas este mam, entuziazmus sa mozno opat pridruzi. Skusenosti len velmi chabe. Ak tam prejde aj mikem, tak ho urobim generalom, myslim, ze si to zasluzi. Takze teraz napisem Ivanke aby tento navrh dala hromadnou spravou k dispozicii clenom aliancie. A nech sa kazdy kto bude mat zaujem vyjadri k tomu. Ked sa vratim, budem mat dostatok casu na to, pripravit sa na novu alianciu, ktora sa spusti 1.9. bez ohladu na to, co budu chciet clenovia. Bude to demokraticke aj to bude posun dopredu. | |
|
| |
mcus
| Predmet: Re: Ako dalej? 20/8/2010, 02:17 | |
| A zatial mozete dat navrhy na nazov, lebo inak si potom nieco budem musiet narychlo vymysliet ja... | |
|
| |
elvie
| |
| |
mcus
| Predmet: Re: Ako dalej? 29/8/2010, 18:37 | |
| Dakujem elvie. My z toho urobime poriadnu ali. Ako posledne. Nazov ali - navrhy (okrem uz uvedenych): Caladan ..... -C- Temeria ..... -T- Mahakamsky Bojovnici ..... MB alebo iba Mahakam ..... *M* Thanedd ..... -T- Vezuv ..... Vezuv Ostrovania ..... O To ma napadlo narychlo, takze ak mate este nieco, alebo sa vam zapacila kombonacia niektorych, tak napiste. Dik. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ako dalej? | |
| |
|
| |
| Ako dalej? | |
|