RIVIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RIVIA

Oficiálne aliančné fórum aliancie RIVIA

DomovDomov  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

aliancia

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Janoo

Janoo

Počet príspevkov : 149

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: aliancia   aliancia Icon_minitime31/5/2010, 12:44

takze zas je tu cas ked mi navrela na cele zila.mcus ty si to pekne napisal ze veris vodkini a ze sme super atd ale opak je pravdou a dufam ze si to aspon z casti uvedomujes.tato aliancia aj ked sa tu neskutocne snazi par ludi je odsudena na zanik skor ci neskor to pride.a nepomoze nam nic.uz len to ako nas opustil robert hovori za vela "tak ja vas opustam".tu preckal dostal ponuku a je fuc.mne je proti srsti odist uz len koli vam (elvie mcus pacal drvic salamun)...do tejto aliancie som par clenov dostal napr son gohan skuste sa ho opytat ze ci chce od nas odist...a viete preco vam napise ze nie?!...lebo ma obyvu...obavu z toho za ho zacnem navstevovat ako pred tym co ma chlapec ak odide 100%...celemu svetu beta sme na posmech a vidim to v inych hrach ked sa ma opytaju za koho to hram.tie reakcie nie su vobec lichotive.salamun sa tu snazil mat akademiu ale co z toho ked tam je aktivnych par ludi ja sa snazim ludi tahat na forum a z casti mi to slo ale aj tu sa niekedy nic nedeje.ked sem pridem a vidim novy prispevok normalne sa zacnem tesit.a to sa tesim iba raz do tyzdna aj to som asi vela povedal.ked tu nastane problem diskutuje sa o nom ale riesenie nepride lebo sa nie vsetkym ten navrh riesenia paci.

k veci v tejto aliancii nie je vytvorena moznost pre rozvoj silnych hracov.ci chceme alebo nie sme len akademia silnejsim alianciam.ak s tym chceme nieco urobit ciel je jasny.musime sa uviest do behu tohto sveta.ako?stat sa pricinou rozpadu niekolkych aliancii.to ale nie je mozne ak tu ma byt aktivnych iba 10 ludi z toho 5 bojaschopnych.nabereme sem hocikoho.to treba stopnut preriedit stavy.padneme na hodnoteni ale nezasluzime si byt tam kde sme v takomto zlozeni.sme sice mala aliancia ale zalozit si akademiu myslim z ktorej budeme cerpat hracov.uviest do prexe taktiku kombinovaneho utoku.a bit hlava nehlava co sa hybe.na fore urobit temu kde sa budu lanovat utoky.a zacat sa touto hrou bavit!

PS s ktorou alianciu mame vinikajuce vztahy??
Návrat hore Goto down
adeam
Admin & Grafik
Admin & Grafik
adeam

Počet príspevkov : 104

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime31/5/2010, 16:50

takze to ty si zverboval san gohana ? ja som farmil chudaka a uz nemam koho Smile cierni aj daidou su tu preto iste Very Happy:D
s tou akademiou suhlasim, lae by zase musel odist nekdo aktivny z tejto ali a nenapada mi nikto zatial Smile
Návrat hore Goto down
salamun
Vedúci akadémie
Vedúci akadémie

Počet príspevkov : 133

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime31/5/2010, 23:08

v podstate suhlasim s janoom....ja problem vidim aj vo vodkini aliancie (nic v zlom), ona zalozila alianciu a ma nejaku svoju predstavu...je vsak pre nedostatok casu pasivna. Ked som zacal rozdelovat clenov na farmarov a bojovnikov s urcitym zamerom,napisala mi, aby som to prehodnotil, lebo hraci su nespokojni a odchadzaju...bodaj by nie, kazdy chce mat len pokoj..Mna tiez uz nebavi venovat svoj cas niekomu, kto ked sa nieco nauci, tak odide inam....tuto ali by som vprvom rade uzavrel, naberal len silnejsich hracov, a tych co su tu vytrenoval, ale bez moznosti odist...kto odide, tak prevadzat nanho utoky, aspon sa uvidi, co sa naucil.....aliancia je dost roztrusena, treba posilnovat svoje okolia a budovat si respekt....ale to sa da len za cenu mozno straty postavenia v rebricku, a len s par silnymi a aktivnymi jedincami.....len ked budememat silny zaklad silnu aliancnu army, len tak mozme skolit slabsich a ti aj tu ostanu, lebo budu vidiet, ze sa tu nieco deje, a je tu na koho sa spolahnut a kto alianciu ochrani.....
Návrat hore Goto down
elvie

elvie

Počet príspevkov : 259

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime1/6/2010, 00:45

ahojte..... to co sa tu píse, je pravda, ale ked ma niekto chuť, tak nech navrhne šefke aby odstupila a prevezme jej miesto.....mcus to urcite nemyslel zle

a co sa tyka ostatnych clenov, tak trištvrte ludí to tu hra tak ze raz za den nakukne, zakricí pomooooooc....a ide zase prec... to je moj nazor...
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

Počet príspevkov : 387

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime1/6/2010, 02:33

Janooo... isteze to co som pisal bolo nadnesene... ale to mala byt snaha o upokojenie ludi v aliancii... ja tiez viem, ze laura tu uz nebola od zaciatku aprila, ze z tych do 40 000 bodov, co stale sledujem ich prirastok, sem chodia iba akademici a asi traja dalsi... a ano uvedomujem si aj to elvie, ze sem vsetci chodia iba preto, ze pridu si preposlat vino do miest... viem to aj podla seba, pretoze okrem toho a pokecania s tebou elvie tu uz iba posielam 50 000 surovin kazdy tyzden a este sa mi nikto za to ani nepodakoval.

Akademia je dobry napad, akurat by som ju nevytvaral nanovo, ale pouzil uz existujucu alianciu, ktora by nam chcela robit tu akademiu. Tym sa vyhneme rozhodovaniu, ze kto tam z aktivnych pojde. Inak by som kludne akademiu mohol zalozit aj ja, keby adeama nenapadol nikto sikovnejsi.Smile

mimochodom adeam ako su na tom akademici v ramci svojich miest? netreba mi podrobnosti, iba ci sa snazia.
a salamun, ja som myslel, ze to funguje, ze kto odide, tak bude nasim cvicnym cielom. Mimochodom robert po svojom odchode este napisal, ze tu bolo super... na to som mu neodpisal, lebo to uz nastvalo aj mna... osobne by som neodchadzal od niekadial, kde mi je super... ale iny tipek, iny mrav.

Zatial tolko, este som nieco chcel, ale zabudol som co...Smile
Návrat hore Goto down
salamun
Vedúci akadémie
Vedúci akadémie

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime1/6/2010, 09:47

ja suhlasim aj s mcusom aj s elvie, lebo je to tak. ste tu jedini aktivni+vedenie, kto ma zaujem, aby to tu fungovalo. nikto nechce, aby vodca aliancie odstupoval, ved tato aliancia je jej dielo, ak by niekto chcel, tak si zalozi vlastnu ali....
ja vidim hlavny problem v tom, ze sme od seba strasne daleko (to uz asi nezmenime)...vtedy to nemoze fungovat...to mozme ozaj len vyrabat hracov a "posielat" ich vyskolenych do inych aliancii. Moj navrh:
vytvorit maximalne tri silne oblasti na mape, kazdu oblast bude mat na starosti jeden aktivny clen z danej oblasti, ktory si vyberie vo svojej oblasti pomocnikov a budu sa snazit pribrat k sebe hracov zo svojho okolia. Tych hracov mozu posielat na preskolenie do akademie, tu sa naucia bojovat a vratia sa posobit vo svojej oblasti. V tychto troch oblastiach si kazdy musi urobit respekt a neustale verbovat novych clenov. Ak je niekto mimo tych troch oblasti, a chcel by vytvorit dalsiu oblast, o tom by rozhodlo vedenie, ci su tam kvalitni hraci, ci sa to opati a podobne.....
Do akademie ale treba brat hracov, ktori su uz na urcitom stupni v rozvoji miest. Na akom stupni-to mozme prediskutovat.

Ked budeme mat dostatok silnych hracov, az potom mozme uvazovat o vytvoreni inej aliancie GDiIR-B, ktora bude pre tuto akademiou a po vyskoleni sa presunu do hlavnej ali.

Ale to je na dlhsie Smile
Alebo mate nejake navrhy?
Návrat hore Goto down
adeam
Admin & Grafik
Admin & Grafik
adeam

Počet príspevkov : 104

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime1/6/2010, 18:01

nooo tak ty nasi akademici asi 5 ich vobec nic neposlalo a ty co polsali tak mesta nic moc minamelne urovne budov army lema len par ludi... Very Happy
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime1/6/2010, 19:02

Ja sa ospravedlnujem, ale mam trochu zakernejsi napad a mozno je dokonca likvidacny. Vsetci vieme, ze nasa aliancia ma tri hlavne oblasti: jedna v okoli elvie, druha v okoli ivanky a tretia v okoli salamuna. Moj radikalny sposob dostania sa z tohto, je:

Urobit tri aliancie, kazda nech sa trebars spoji s nejakou s pobliz alianciou. Tri "samostatne" celky pod jednym forom a na nom jednym vedenim. Teda vojenska akademia moze ostat, zaujmi tiez a po case sa mozeme potom "spojit" na tych nad 100000 bodov a juniorsku alianciu.

Je to radikalne, nemusi sa to podarit, ale takato geograficka roztriestenost tiez moc neprinasa.

Tot moj navrh.
Návrat hore Goto down
elvie

elvie

Počet príspevkov : 259

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime2/6/2010, 00:21

nooooooooooooooooooooooooooooooooooo............. tak to bude na premyslenie mcus.... aliancia Icon_eek
uvidíme co bude s toho... tak premyšlajme.... aliancia Icon_scratch
Návrat hore Goto down
Janoo

Janoo

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime2/6/2010, 02:11

to je chyba ze az privela rozmyslame mcusov napad nie je zly ale mozme byt aj ako jedna aliancia rozdelena na 3 oblasti...aj tak by bolo jedno velenie jedno forum naco sa delit...co je hlavne naucit sa koordinovanym utokom a obrane...potom mame sancu na nejaky uspech...a je este jedna moznost fuzia s inou alianciou...
Návrat hore Goto down
salamun
Vedúci akadémie
Vedúci akadémie

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime2/6/2010, 10:19

myslim, ze mame dost svojich problemov...a fuzia s dalsou alianciou by mozno tych problemov len zdvojnasobila. momentalne pozname stav aliancie, clenov, co mozme od nich cakat, skusme si to najprv poriesit tu. skusme s tymi troma oblastami.
- treba najst hlavnych sefov v tychto oblastiach....
1.oblast - tam to mate poriesene Smile mcus, janoo, adeam a k tomu povabna elvie..smrtelna kombinacia Smile
2. oblast - okolie Ivanky... tam treba najst schopneho cloveka (aandy?)
3. oblast - bud okolo mna, ale ja som tu teraz osamoteny, alebo okolie SMITHa 55:53, pripadne to zatial riesit len dvoma oblastami a postupne vytvorit dalsie.
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime2/6/2010, 18:47

Fajn, tak som si pozeral mapu nasej aliancie, no nic moc, uz sme na tom boli lepsie. Dobre, tak teda pre zaciatok nam stacia dve oblasti, fakt je, ze pri salamunovi to nejak preriedlo, ale aj pri Ivanke. A u nas to tiez uz bolo lepsie.

Pokial ide o tych sefov oblasti, tak u Ivanky je aj BLODSINN... ale aj aandy moze byt... podla vojska... myslim, ze obaja su rovnako aktivny...

Spojenie sa s dalsou alianciou, iba ak by sme zobrali tych naj odtial a poslali by sme im zaciatocnikov a vyrobili si z nich akademiu. Inak uz mame dost problemov, teda chcel som napisat clenov.

A bolo by na case uz vytipovat nejaku alianciu, ktora si to odnesie. Moze byt aj nizsie ako na 75-tom miesto. Zas tolko silnych hracov nemame, aby sme mohli frajerovat. I ked tu pri nas si mozeme najst aj trosilinku lepsich.Smile

Mne islo tym rozdelenim o to, ze by sa tie jednotlive casti spojili este s nejakymi alianciami, aby bolo viac ludi v pohromade, ale asi je to fakt jedno, vsak nejakych hracov si dobijeme... snad...

A pozeral som trochu po alianciach... je to bieda. Nasiel som iba Sloboda a Sila(S-a-S) (39. miesto)... na tych by sme mozno mali, ale su na prd rozhodeny po mape, ale mohli by sme dostat aspon tych par co su v blizkosti... na zahriatie akademikov to staci a dalej je tu aliancia DarkWarriors(DRW) (36.miesto) - z tej by mohla byt juniorka... alebo prvy smoliari...Smile
Návrat hore Goto down
Janoo

Janoo

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime3/6/2010, 18:46

no napady by boli co z toho pretavime v realitu??a este jedna vec nech niekto silnejsi ako ja mcus salamun alebo kto napise hromadnu spravu kde bude jasne napisane ako ziadat o podporu a ako pisat ponuku na vymenu surovin...a salamun by mohol zverejnit stavy vojsk nasich clenov...len pre vedenie...
Návrat hore Goto down
mcus

mcus

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime5/6/2010, 02:54

Mozno nebolo stastne zverejnovat tu armadu...Smile Ale je tam asi 8 ludi so slusnou silou... Ale neviem, ci by to na nieco stacilo... vsak skuste posudit a vyberte si alianciu s ktorou porovname vojenske schopnosti...
Mimochodom uz je to des... uz treti tyzden po sebe zabudam zverejnit stav surovin v oba dni (uz si na to spomeniem iba raz do tyzdna)... no jo... snad sa to zlepsi...Smile
Návrat hore Goto down
Janoo

Janoo

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime5/6/2010, 19:29

salamun!!!...zacni spekulovat nad taktokou na kape CZ v pondelok nabehne v0.3.4!!!!a tam sa bude dat z boja stiahnut iba cast armady...co si ja osobne myslim bude uz ina sranda Very Happy ...
Návrat hore Goto down
salamun
Vedúci akadémie
Vedúci akadémie

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime5/6/2010, 23:54

neboj, taktiku odskusaju ini, ja tu hodim uz len vysledky Smile
Návrat hore Goto down
Janoo

Janoo

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime6/6/2010, 00:03

a nemas o tej novej verzii nejake blizsie info?...ako ze kedy bude u nas a tak lebo posledne spustali verziu 0.3.2 aj u nas aj v CZ rovnako...a tam to je na pondelok naplanovane...a na slovenskom fore som nensiel skoro nic o tom kedy to pride...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

aliancia Empty
OdoslaťPredmet: Re: aliancia   aliancia Icon_minitime

Návrat hore Goto down

aliancia
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
RIVIA :: Staré vedenie-
Prejdi na: